Villilä Luonto / Buddy sponsoroi yhdistyksemme metsästyskoiratoimintaa v. 2023

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ja Villilä Luonto Oy ovat sopineet yhteistyöstä vuodelle 2023. Villilä tarjoaa Buddy-koiranruokatuotteita yhdistyksen järjestämiin noutajien rodunomaisiin kokeisiin palkinnoiksi.

Buddy-koiranruokaa saa nyt Keski-Suomesta:
– Pet No.1 – Jyväskylä
– Hissun Kissun – Äänekoski

Buddy – Luonnollista koiranruokaa ystävällesi

Buddy-koiranruokiin käytetään vain puhtaasti luonnollisia ja eettisesti hankittuja raaka-aineita! Ruokiin käytetään runsaasti huippulaadukasta tuore- ja kuivalihaa, terveellisiä vihanneksia ja superruokaa. Ei lainkaan viljaa, gluteenia, säilöntäaineita, makuaineita tai väri- ja lisäaineita. Ruoka valmistetaan matalassa lämpötilassa ja matalassa paineessa, jotta herkullinen maku ja elintärkeät ravintoaineet säilyisivät parhaan ystäväsi nautittavaksi.

Meille rakkaus koiriin on myös rakkautta ympäristöön. Kestävä kehitys kuuluu ydintoimintaamme ja tuotteemme ovatkin ilmastokompensoitu.

Buddy-koiranruoka sopii mainiosti niin aktiivisille, laiskottelijoille, vanhoille, nuorille, herkkusuille, sekä hieman nirsoillekin kuin vähän allergisillekin. Eli lähes kaikille. Valikoimaamme kuuluvat huippulaatuisten perusruokien lisäksi erittäin suositut peuraruoka ja pienille koiraroduille räätälöity ankkaruoka. Saatavilla myös useita makupala herkkuja ja elintärkeät ravintolisät. Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää!

Maahantuonti ja jälleenmyynti: Villilä Luonto Oy, sekä jälleenmyyjät kautta maan.

Kiinnostuitko? Käy tutustumassa sivuillamme buddypetfoods.fi ja hyödynnä tutustumistarjous -50%.

Kauppiaat – etsimme lisää uusia jälleenmyyjiä, ota yhteyttä timo@villila.net