Valiokuksien haku on käynnissä!

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry muistaa jäsentensä noutajien valioitumista valiokuksalla. Jos noutajasi on saavuttanut kuluvan vuoden tai vuoden 2022 aikana Kennelliiton hyväksymän FI-valionarvon, voit anoa valiokuksaa hienosta saavutuksestanne.

Hakemuksia voi lähettää 22.10.2023 klo 23:59 saakka oheisella lomakkeella: https://ksnoutajat.nettilomake.fi/form/16137

Valiokuksat jaetaan yhdistyksen 40-vuotisjuhlassa syyskokouksen yhteydessä lauantaina 4.11.2023 – muistathan siis halutessasi ilmoittautua myös juhlaan. Juhlaan osallistuminen ei ole edellytys valiokuksan myöntämiselle. Lisätietoa juhlasta löydät osoitteesta https://www.ksnoutajakoirayhdistys.net/event/40v-bileet/

Palkintoa ei lähetetä jälkikäteen. Palkinto on noudettava henkilökohtaisesti tai edustajan välityksellä.


Tarvitset hakemukseen koirasi virallisen nimen, kutsumanimen, linkin Kennelliiton jalostustietojärjestelmään sekä oman nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Mikäli Kennelliiton tietokannassa on tieto valioitumisesta ja siihen johtaneista tuloksista, hakemukseen riittää linkki tietokantaan koirasi tietoihin. Mikäli tietokannassa ei kaikkia tietoja vielä ole, tulee tarvittavat todisteet lähettää hakemuksen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen ksnoutajakoirat@gmail.com.

Hakijan tulee olla Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n jäsen.