Syyskokous & pikkujoulut

Syyskokouskutsut on lähetetty.

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOKUS & PIKKUJOULUT

Aika: 20.11.2021 klo 18.00.

Paikka: Saksalantie 25, 41310

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 20.11.2021 klo 18.00 Äijäparkilla (ent. Polleparkki).  

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten päätetään vuoden 2022 puheenjohtaja ja valitaan yhdistyksemme hallitukseen jäseniä erovuoroisten tilalle. Hallitukseen on vapautumassa 4 paikkaa ja lisäksi etsimme uutta jäsensihteeriä. Palkitsemme myös jäsentemme kuluneen vuoden aikana valioituneita koiria.

Kokouksen jälkeen vietämme pikkujouluja! Yhdistys tarjoaa vuoden 2021 aikana yhdistyksen tapahtumissa talkoilleille pikkujouluruokailun. Mikäli et ole talkoillut kuluvan vuoden aikana, voit ostaa pikkujoulutarjoilut 10 eurolla. Tarjolla on pitsaa, pikkupurtavaa sekä alkoholittomia juomia. Jokainen voi halutessaan tuoda mukanaan omat alkoholilliset juomansa. Tule viettämään iltaa mukavassa seurassa!

Toivomme, että osallistut kokoukseen ja pikkujouluihin ainoastaan täysin terveenä. Noudatamme Sisä-Suomen aluehallintoviraston, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin sekä kuntien ohjeistuksia koronarajoituksista. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme muutoksista yhdistyksemme internetsivuilla sekä Facebookissa.

Pyydämme jokaista kokoukseen ja pikkujouluihin osallistujaa ilmoittautumaan alla olevan linkin kautta 14.11.2021 mennessä. Ilmoittautuminen kokoukseen https://ksnoutajat.nettilomake.fi/form/12094

Lämpimästi tervetuloa!