Showlink-Pets -messut 2015

10863806_10153306522174781_9203642245337232922_oKun SNJ:n puheenjohtaja Kirsi Launomaa viime syksynä kysyi minulta, voisimmeko me keskisuomalaiset ottaa hoitaaksemme keväällä pidettävien Lemmikkimessujen järjestelyt SNJ:n osalta, ajattelin, että huhhuijjaa! Aikamoinen urakka, noutajaesittelyn järjestäminen kahdeksi päiväksi ja ständillä edustaminen, sen kasaus ja purku…

Jotain viikkoja mietittyäni ja muutamien aktiivien kanssa jutusteltuani päätin sitten tarttua hommaan, enhän ollut koskaan aiemmin järjestänyt mitään tuollaista, pakkohan se on kaikkea kokeilla ainakin kerran.

Aloin kysellä eri noutajarotujen edustajia näytökseen mukaan ja ilokseni saimme kasaan tarvittavan määrän koiria. Kultaisista ja labradoreistakin saimme molempien linjojen edustajat mukaan. Lauantaille saimme jopa chessin, mikä ei ollut ihan itsestäänselvyys, niin vähän kyseisen rodun edustajia Keski-Suomessa majailee.

Näytöksen teemaksi tuli Monipuolinen Noutaja ja kyllähän se yleisölle tuli selväksi esityksen aikana, että noutajasta on moneksi, meillä oli agilitya, tokoa, flyballia ja tietenkin nomea, plus vähän myös kevennyksiä.

Ständillä vieraili molempina päivinä paljon varsinkin lapsiperheitä, joiden lapset tottakai halusivat rapsutella pehmeitä noutajia. Koirille tämä oli todella hyvä malttiharjoittelun ja siedätyksen paikka. Esimerkiksi oma nuori kultaiseni, jota olen pitänyt aina vähän ujona, nautti täysin palkein selällään makoillen lasten rapsuttelusta! Paljon oli myös noutajista kiinnostuneita aikuisia ja taisimmepa saada pari uutta jäsentäkin.

Viikonloppu oli todella onnistunut ja olen iloinen, että päätin ottaa homman hoitoon, oli varsin mukavaa puuhailla koirien ja samanhenkisten ystävien kanssa.

Suuren suuri kiitos kaikille mukana olleille, ilman teitä ei olisi hommat hoituneet niin kivuttomasti kuin nyt meni!

Tuija