MEJÄ-koiran koulutus by Ari Välimäki

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys saa moninkertaisen MEJÄ:n Suomen Mestarin, Kotilinnun labradoreja vaimonsa kanssa kasvattavan Ari Välimäen Jyväskylään su 15.3.2020!

MEJÄ-KOIRAN KOULUTUS
su 15.3.2020 klo 9.00 – n. 12.00
Gradia Viitaniemi, Jyväskylä

Ari Välimäen koulutuksessa käydään läpi MEJÄ-koiran kouluttaminen pennusta mahdollisten myöhemmin eteen tulevien haasteiden ratkomiseen. Aikaa on varattu myös osallistujien omille kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle. Voit lähettää kysymyksiä tai muita sisältötoiveita myös etukäteen. MEJÄ-koulutus ei luonnollisestikaan rajoitu pelkästään noutajiin, vaan mukaan ovat tervetulleita kaikki MEJÄ-harrastajat rotuun ja harrastushistorian pituuteen tai saavutuksiin katsomatta!

Tarjolla kahvia ja pullaa. 🙂

MAKSU
Koulutus on yhdistyksemme jäsenille maksuton (jäsenyys voimassa 1.2.2020), muille 20 euroa/hlö. Osallistumismaksu maksetaan 6.3. mennessä yhdistyksen tilille FI86 1281 3000 2014 69 viitteellä 1025. Lähetä kuitti 6.3. mennessä sähköpostitse meja@ksnoutajakoirayhdistys.net.

ILMOITTAUTUMINEN
Laita päivä jo kalenteriisi ja ilmoittaudu heti mukaan! Ilmoittautumiset sähköisesti: https://ksnoutajat.nettilomake.fi/form/8894  viimeistään pe 6.3.2020.

Laitamme tarkemmat saapumisohjeet ilmoittautuneille koulutusta edeltävällä viikolla. Valitsemme koulutustilan Gradian Viitaniemen kampukselta sen perusteella, kuinka paljon osallistujia tilaisuuteen on tulossa.

LISÄTIETOJA
Ari Välimäestä ja Kotilinnun koirista löytyy lisätietoa Kotilinnun kennelin kotisivuilta (http://www.kotilinnun.fi) ja facesta (https://www.facebook.com/kotilinnun). Koulutuksen käytännön järjestelyihin liittyvät kysymykset meja@ksnoutajakoirayhdistys.net.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen MEJÄ-toimikunta
meja@ksnoutajakoirayhdistys.net