KV-näyttelytalkoista suoriuduttiin kunnialla

Marraskuun toisena viikonloppuna järjestettiin Jyväskylän Paviljongilla perinteinen Kansainvälinen Koiranäyttely.
Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys oli myös mukana yhtenä järjestävistä tahoista. Meidän vastuualueena oli niin kuin useana vuonna aikaisemmin sisätilojen puhtaanapito.

Olimme saaneet nipinnapin riittävästi porukkaa mukaan, KIITOS siitä kaikille teille ilmoittautuneille, joten saimme homman rullaamaan kunnialla läpi molempina päivinä. Ainakaan minun korviini ei ole kuulunut mitään negatiivista palautetta toiminnastamme.

Lauantaipäivä erosi hieman menneistä vuosista runsaiden oksenteluiden vuoksi, liekö johtui ikävästä myrkyttäjäepäilystä, joka toi hieman jännitettä viikonlopun toimintaan. Sunnuntaina ei ollut enää näitä ikäviä juttuja ja homma toimi omalla painollaan, ihan kuin viime vuosina muutenkin, sisäänkäynneillä kiirettä ja tiettyjen rotujen kehien lähettyvillä sotkuja enempi kuin muualla…

Molempina päivinä Paviljongin ravintola oli kokannut maittavan lounaan ja kahvia sekä voileipää oli tarjolla koko viikonlopun, eli nälkää ei tarvinnut nähdä missään vaiheessa. Shoppailuakin tuli ainakin allekirjoittaneen puolesta tehtyä ”ihan riittävästi”, mutta mitäpä sitä ei tekisi viihdyttääkseen omia koiria, jotka joutuivat koko päiväksi paitsioon mamman hääriessä näyttelytöissä 😉

Molempina päivinä arvottiin yksi ilmainen koe/koulutusmaksu ja arpaonni suosi Tutta Ojansuuta ja Anu Knuutista. Onnea heille!

Ensi vuonna meillä on taas kaksi näyttelyä peräkkäisinä päivinä, eli paljon koiria ja tiivistä tunnelmaa, silloin taas kaikki kynnellekykenevät mukaan vaan!

Se on niin hienoa, että meiltä löytyy edelleenkin vanhaa kunnon talkoohenkeä, se ei ole ihan itsestäänselvyys nykyaikana.

Siistein terveisin Tuija A