Jäsensihteeri tiedottaa

Jäsenmaksulaskut on lähetetty helmikuun 2018 alussa ja tämän vuoksi muistuttelisinkin muutamasta tärkeästä seikasta laskun maksua koskien.

Lasku tulee maksaa laskussa olevalle tilille ja viitenumeroa on käytettävä ehdottomasti. Suoritukset kirjautuvat pankista viitenumeron perusteella oikealle jäsenyydelle ja mikäli maksutiedoissa on puutteita/virheitä, ei jäsenyys pysy voimassa. Joka vuosi tulee vastaan muutamia tapauksia, joissa tilille ilmestyy ilman viitettä ja pahimmillaan ilman muitakaan tietoja suorituksia, joita ei voi kohdistaa millekään jäsenyydelle. Näitä on käytännössä mahdotonta lähteä selvittämään.

Mikäli et halua jatkaa jäsenenä, toivoisin sinun ilmoittavan siitä minulle osoitteeseen jasensihteeri@ksnoutajakoirayhdistys.net. Tällöin pystyn jouhevalla tavalla hyvittämään laskun sekä päättämään jäsenyyden.

Jäsenyys päättyy automaattisesti, mikäli laskua ei makseta. Jäsenyyden päättymisestä ei yhdistyksen toimesta informoida erikseen, vaan on jokaisen omalla vastuulla huolehtia jäsenmaksun maksaminen. Mikäli olet epävarma onko jäsenyys voimassa, olethan ystävällinen ja otat yhteyttä niin asia voidaan helposti selvittää.

Yhdistyksen säännöt sanovat jäsenyyden päättymisestä näin: ”Jos jäsen ei ole ensimmäisen vuosineljänneksen aikana maksanut jäsenmaksuaan, katsoo johtokunta päätöksellään jäsenen eronneeksi.” Mikäli siis hoksaat 1.4.18 jälkeen, että jäsenmaksu on maksamatta, OTA YHTEYTTÄ JÄSENSIHTEERIIN. Tällöin laitan jäsenyytesi uudelleen voimaan ja lähetän sinulle uuden laskun. Pelkkä omatoiminen erääntyneen laskun maksaminen EI aktivoi jäsenyyttä uudelleen.

Jos syystä tai toisesta et pysty maksamaan eräpäivään mennessä tai lasku jää vahingossa kokonaan maksamatta, ei se ole vaarallista. Tällöin otat vain yhteyttä ja sovitaan miten jatkossa toimitaan.
Yhteistyöterveisin
Tiina Saarinen, jäsensihteeri
jasensihteeri@ksnoutajakoirayhdistys.net