Jäsensihteeri tiedottaa

Jäsenmaksulaskut lähetetään helmikuun alkupuolella ja tämän vuoksi muistuttelisinkin muutamasta tärkeästä seikasta laskun maksua koskien.

Lasku tulee maksaa laskussa olevalle tilille (yhdistyksellä on kaksi tiliä, toiseen maksetaan koulutus- ja koemaksut, toiseen jäsenmaksut)  ja viitenumeroa on käytettävä ehdottomasti. Suoritukset kirjautuvat pankista viitenumeron perusteella oikealle jäsenyydelle ja mikäli maksutiedoissa on puutteita/virheitä, suoritus tule koskaan jäsensihteerin tietoon, eikä jäsenyys näin ollen pysy voimassa.

Mikäli et halua jatkaa jäsenenä, toivoisin sinun ilmoittavan siitä minulle osoitteeseen jasensihteeri@ksnoutajakoirayhdistys.net. Tällöin pystyn jouhevalla tavalla mitätöimään laskun sekä päättämään jäsenyyden.

Jäsenyys päättyy automaattisesti, mikäli laskua ei makseta. Jäsenyyden päättymisestä ei yhdistyksen toimesta informoida erikseen, vaan on jokaisen omalla vastuulla huolehtia jäsenmaksun maksaminen. Mikäli olet epävarma onko jäsenyys voimassa, olethan ystävällinen ja otat yhteyttä niin asia voidaan helposti selvittää.

Yhdistyksen säännöt sanovat jäsenyyden päättymisestä näin: ”Jos jäsen ei ole ensimmäisen vuosineljänneksen aikana maksanut jäsenmaksuaan, katsoo johtokunta päätöksellään jäsenen eronneeksi.” Mikäli siis hoksaat 1.4.2020 jälkeen, että jäsenmaksu on maksamatta, OTA YHTEYTTÄ JÄSENSIHTEERIIN. Tällöin laitan jäsenyytesi uudelleen voimaan ja lähetän sinulle uuden laskun. Pelkkä omatoiminen erääntyneen laskun maksaminen EI aktivoi jäsenyyttä uudelleen.

Jos syystä tai toisesta et pysty maksamaan eräpäivään mennessä tai lasku jää vahingossa kokonaan maksamatta, ei se ole vaarallista, näitä sattuu. Ota tällöin minuun yhteyttä niin sovitaan yhdessä asia kuntoon. 😊

Yhteistyöterveisin

Tiina Saarinen, jäsensihteeri
jasensihteeri@ksnoutajakoirayhdistys.net