Vuoden koira -kilpailun säännöt

Säännöt ovat hallituksella päivitettävänä! Lue lisää ja osallistu: https://www.ksnoutajakoirayhdistys.net/vuoden-koira-kilpailun-saantojen-paivitys/

Tätä sivua on päivitetty 20.4.2024, samalla tälle sivulle avattu kommentointi sääntömuokkausten kommentteja varten.

Yleiset säännöt

Palkinnoista kisaavien koirien tulee olla rekisteröityjä noutajia, joiden omistajat asuvat Keski-Suomen Kennelpiirin alueella ja ovat Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n jäseniä.
// EHDOTETTU MUOKKAUSTA: Palkinnoista kisaavien koirien tulee olla rekisteröityjä noutajia, joiden pääasialliset omistajat asuvat Keski-Suomen Kennelpiirin alueella ja ovat Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n jäseniä.

Palkintoja on kunkin halukkaan itse anottava sähköisiä lomakkeita käyttäen. Lomakkeessa ilmoitetaan vain ne tulokset, joilla ko. palkintoa haetaan. Jos koiran tiedot eivät ole vielä ajan tasalla Koiranet-tietokannassa, lähetä kopiot koe- ja näyttelypöytäkirjoista hakemusten vastaanottajalle (ohjeet alempana kohdassa Hakemusten lähettäminen). Muista lisätä liitteisiin myös hakijan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Palkinnot luovutetaan voittajille yhdistyksen vuosikokouksessa. Kiertopalkinnon mukana saatavaan kansioon tulee kirjoittaa pieni kertomus voittaneesta koirasta ja liittää kuva, jossa mieluiten on sekä koira että ohjaaja. Kiertopalkinto ja kansio on palautettava seuraavaan vuosikokoukseen.

Yhdistys voi vuosittain tarkentaa sääntöjä. Palkintoa ei lähetetä voittajalle jälkikäteen. Palkinto on noudettava mieluiten henkilökohtaisesti tai edustajan välityksellä.

Vuoden Koira 2024 -kilpailuun näitä sääntöjä tullaan tarkentamaan.

Lajikohtaiset säännöt

Vuoden NOME-koiraVuoden NOME-tulokas

WT-pistesieppari

Vuoden näyttelykoiraVuoden näyttelypentuVuoden näyttelyveteraani

Vuoden MEJÄ-tulokasVuoden MEJÄ-koira
// MEJÄ-palkintojen pisteytyksiä MEJÄ-toimikunta ehdottamassa selkeytettäväksi

Vuoden TOKO-tulokasVuoden TOKO-koira
// TOKO-palkintojen pisteytyksiä ehdotettu tarkasteltavaksi uudelleen

Vuoden PK-koira

Vuoden Agility-koira

Vuoden Aktiivipari

Vuoden VEPE-koiraVuoden VEPE-tulokas

// EHDOTETTU LISÄTTÄVÄKSI palkintoja rallytokoon ja noseworkiin

Grafiikassa voi olla pohjapiirros, sinipiirros ja teksti

Hakemusten lähettäminen

Päivitämme ohjeet vuoden 2024 kilpailuun osallistumisesta tälle sivulle myöhemmin.