Ilmoittautuminen kesän 2024 vesipelastusryhmään on käynnissä!

Rakastaako koirasi vettä ja uimista? Kaipaatko kesäiltoihin rentoa tekemistä koirasi kanssa? Jos vastasit kyllä, niin luepa lisää!

Treenaamme vesipelastusta Ankeriasjärvellä läpi kesän maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-21.00. Aloitamme kelin salliessa touko-kesäkuussa ja jatkamme elokuulle.

Toimintaan voit osallistua, kun olet Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen jäsen, koirasi on vähintään 8 kk ikäinen sekä osaa uida. Noutajarotuiset koirat ovat etusijalla treeniryhmään.

Treeniryhmään osallistuminen edellyttää koiran perushallintaa sekä sitoutumista treeneihin, sillä kyseessä on ryhmässä harrastettava laji, jota ei yksin voi täysipainoisesti treenata.

Kausimaksu on 60 €, saman talouden toinen koira 20 €.

Kiinnostuitko lajista?

Lajista kiinnostuneille on tarjolla kahden kokeilukerran minikurssi hintaan 10€ (ma 10.6. ja ma 24.6. klo 17.30-21). Tämän jälkeen, mikäli laji kiinnostaa, voit treenata loppukauden itseohjautuvassa ryhmässä (osakausimaksu 40€).

Ota yhteyttä vepe@ksnoutajakoirayhdistys.net

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä osoitteeseen vepe@ksnoutajakoirayhdistys.net (ilmoita omat yhteystietosi, koiran nimi, rotu, ikä sekä oletko jäsen/ei vielä jäsen). Saat vastausviestissä maksuohjeet.

Et vielä jäsen/jäsenyys passivoitu?

Ota yhteyttä jasensihteeri@ksnoutajakoirayhdistys.net