Hallituksen kokouksesta 3/2024

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen hallitus kokoontui ke 27.3.2024 vuoden kolmanteen kokoukseensa Teamsin välityksellä. Ohessa tiivistetysti tärkeimmät nostot kokouksesta:

Hallitus valmistautui yhdistyksen vuosikokoukseen, joka pidetään 9.4. klo 18 Pieleslehdon tilalla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (mm. toimintakertomus ja tilinpäätös viime vuodelta) ja palkitaan yhdistyksemme valioituneet sekä Vuoden koira 2023-kilpailussa menestyneet koirakot.

Jos et ole ilmoittautunut mukaan niin vielä ehdit! Ilmoittautumiset viimeistään 31.3. sähköisesti osoitteessa: https://ksnoutajat.nettilomake.fi/form/17059

Yhdistykselle treenimaastoja Ankeriasjärven mailla mahdollistavan Pieleslehdon tilan kanssa on pidetty 19.3. yhteistyötapaaminen, jossa sovittiin kesäajan treenaamisen käytänteistä, jotka astuvat voimaan 1.5. Näistä tulossa erillinen tiedote yhdistyksen nettisivuille ja Facebook-sivuille. On tärkeää, että meistä jokainen tutustuu ohjeistukseen ja noudattaa niitä, jotta myös jatkossa saamme nauttia hyvällä sijainnilla olevista maastoista koiriemme treenaamiseen.

Yhteistyötapaamisessa keskusteltiin myös talkootarpeista, joita alkukesälle tulossa parille pienemmälle iskuryhmälle; kanalan ulkoaitauksen korjaus ja lannan luonti tallista tallin pesua varten. Näistä informoimme yhdistyksen tietotuskanavilla ja vuorot tulevat Nimenhuutoon varattaviksi.

Kävimme läpi myös toimikuntien ajankohtaisia asioita:

  • Nome-toimikunta oli sihteerityöryhmän avustuksella koonnut kokeiden osallistumismaksujen palauttamisen periaatteet yhteen, ja ne lisätään jatkossa tapahtumailmoituksiin. Näin pyritään selkeyttämään ja yhdenmukaistamaan sovittuja käytäntöjä.
  • Nome-toimikunta järjestäminä tapahtumina tulossa mm. 21.4. ampumapäivä, taipparikurssi ja keskiviikkokoulutukset. Näistä on tulossa lisätietoja yhdistyksen nettisivuille ja Facebookiin.
  • Yhdistyksen joukkue sijoittui Talvinomessa hienosti 6. sijalle, onnea! 😊
  • Mejä-toimikunta järjestää toukokuussa aloittelijoiden mejä-koulutuksen. Yhdistyksen mejä-mestaruuskoe järjestetään heinäkuussa.
  • VEPE-toimikunta tulee lähiviikkoina päivittelemään yhdistyksen nettisivuille kesänajan treenien infoa.

Yhdistys on talkoilemassa Jkl Monster Dog Show’ssa 11.-12.5.2024 Killerillä. Talkoovuorot ovat jo varattavissa Nimenhuudossa!

Yhdistyksen jäsenille Koirakeskus Motivaatiolle varattuja omatoimitreenivuoroja on vielä toukokuun alkuun saakka tarjolla. Toistaiseksi hallivuoroja ei ole varattu pidemmälle.

Hallituksen kokoontuu seuraavan kerran 2.5.2024.

PS. Metsästyskäyttöön koulutettavista noutajista julkaistiin lehtiartikkeli Keskisuomalaisessa lauantaina 23.3.2024, jossa saimme nostaa esille myös Keski-Suomen Noutajakoirayhdistystä ja tarjoamaamme harrastustoimintaa. Bongasitko jutun?