Hallituksen kokouksesta 2/2024

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen hallitus kokoontui ti 20.2.2024 vuoden toiseen kokoukseensa Teamsin välityksellä. Tässä tiivistetysti tärkeimmät nostot kokouksesta:

Yhdistykselle on otettu toistaiseksi voimassa oleva talkoovakuutus, joka kattaa monipuolisesti yhdistyksen talkoot, olipa kyse sitten lumitöistä tai koetalkoista.

Käytiin läpi Vuoden koira -kilpailun tilannetta – hakuaikaa on sunnuntaihin 25.2. saakka. Vuosikokouksen jälkeen, kun vuoden 2023 Vuoden koira -palkinnot on jaettu, säännöt poistetaan hetkeksi yhdistyksen nettisivuilta, ja toimikunnat ja hallitus käyvät ne läpi sekä päivittävät pistelaskusäännöt ajan tasalle. Vuotta 2024 koskevat Vuoden koira -kilpailun säännöt julkaistaan yhdistyksen sivuilla mahdollisimman pian.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään 9.4.2024 Pieleslehdon tilalla.Jäseniltä ei tähän mennessä ole tullut ehdotuksia kokouksessa käsiteltävistä asioista; sääntöjen mukaan ehdotuksen vuosikokouksessa käsiteltäväksi voi tehdä kirjallisesti hallitukselle vielä kuukautta ennen kokousta.

Kävimme läpi myös SNJ:n uuden koekalenterin vaikutuksia noutajien rodunomaisten lajien kokeiden maksukäytäntöihin. Maksu koepaikasta maksetaan jatkossa aina ilmoittautumisen yhteydessä (koskee myös varasijalle ilmoittautuvia). Maksujen palautuksen pitäisi olla jatkossa kuitenkin jonkin verran helpompaa.

Yhdistyksen jäsenilleen varaamat omatoimitreenivuorot Koiravalmennus Motivaation hallilla ovat olleet lähes täyteen varattuja. Hallitus päätti varata lisävuoroja maalis-huhtikuulle ja ne ovatkin jo jäsenille tarjolla varattaviksi Nimenhuudon kautta.

Kokouksessa käytiin läpi myös toimikuntien asiat; tulevat koulutukset ja kokeet. Näistä lisätietoa yhdistyksen nettisivujen tapahtumakalenterista ja ajankohtaisista asioista.

Jyväskylän Monster Dog Show järjestetään 11.–12.5.2024, jossa yhdistys on jälleen talkoilemassa. Näyttelytalkoot ovat yhdistykselle suurin tulonlähde, jolla toimintaa jäsenistölle mahdollistetaan. Ilmoitus näyttelytalkoista tulossa nettivisuille ja talkoovuorot Nimenhuutoon varattaviksi.

Seuraavan kerran hallitus kokoontuu ke 27.3.