Hallituksen jäsenet esittäytyvät: Mira Nieminen

Olen Mira Nieminen ja tullut mukaan Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen hallitukseen vuoden 2022 alusta. Vaikka tässä hallituksessa olenkin suhteellisen tuore, yhdistystoiminta ja hallitustyöskentely itsessään on kuitenkin tuttua juttua.

Mukana Keski-Suomen noutajakoirayhdistyksen jäsenenä ja harrastustoiminnassa olen ollut vuodesta 2014 knn Tiitulan Juhannusneito ”Nanon” muutettua perheeseemme edellisenä kesänä. Nanon kanssa tutustuimme VEPE:n saloihin ja lajista jäikin meidän rakkain harrastuksemme. Kesällä käynnistyy Nanon kymmenes kesä Ankeriasjärven vesissä Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen treeneissä. Ankeriasjärvestä olemme ponnistaneet aina VEPE:n SM-kisoihin saakka. Sittemmin remmiin on hypännyt myös knn Doubleuse Doris Lessing ”Noppa”, jonka kanssa VEPE:n lisäksi tutustumme nome-maailmaan, johon toivonkin löytäväni kivan myötätuulisen buustin.

Kiva nähdä teitä kaikkia yhdistyksen eri toiminnassa mukana – osallistukaa pienellä kynnyksellä erilaisiin koulutuksiin ja muihin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Muistakaahan hypätä aktiivisesti mukaan myös talkoilemaan yhdistyksen tapahtumiin, niistä löytyy aina mukavaa seuraa ja iloista tunnelmaa sekä itselle oiva tilaisuus päästä tutustumaan lajiin ja sen saloihin!