Yhdistyksen sihteeri esittäytyy: Maiju Reinikainen

Tervehdys kaikille! Olen Maiju Reinikainen, toimin tänä vuonna yhdistyksen sihteerinä sekä Nome-toimikunnan jäsenenä. Viime vuonna puuhastelin myös sihteerin pestissä ja vuonna -22 olin yhdistyksen hallituksen varajäsenenä. Yhdistyksen toiminnassa olen ollut mukana eri tapahtumien ja talkoiden kautta jo tätä ennenkin, vuodesta 2016 alkaen, kun meille muutti ensimmäinen labradorinnoutaja.

Karvaisia kavereita minulta löytyy kotoa kolme, kaikki ovat labradorinnoutajia: Elmo 7v., Leo 5v. sekä Max 1,5v. Olemme puuhastelleet koirien kanssa Rally-Tokon, Tokon, Mejän ja Nomen parissa. Näiden lisäksi noutajat ovat saaneet minut innostumaan myös metsästyksestä. Suoritin muutama vuosi sitten metsästäjätutkinnon ja syksystä onkin tullut suosikkivuodenaikani. Minut löytää syksyisin kyyhky-, sorsa- ja metsäkanalinnustamasta.

Osallistuin viime vuonna Nou/Nome-koulutusohjaaja kurssille ja minut voikin tulevana keväänä ja kesänä tavata yhdistyksen eri koulutuksista ohjaajana mm. taipparikurssilta ja keskiviikko-koulutuksista.

Tapaamisiin 🙂

Kuva: Annamari Sundgren