Aloittelevien koirakoiden MEJÄ-koulutus

26 toukokuun kello 10:00 - 16:00

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys järjestää aloittelevien koirakoiden MEJÄ-koulutuksen Vesangassa su 26.5.2024 klo 10 – n.16.
Tässä koulutuksessa käymme läpi konkreettisten esimerkkien ja harjoitusten kautta sitä, miten voit itse harjoitella koirasi kanssa jäljestämistä. Koulutus on suunnattu aloitteleville koirakoille – aloitamme aivan alkeista ja pyrimme tekemään harjoittelusta myös ensikertalaisille mahdollisimman helppoa ja innostavaa. Pääpaino tässä koulutuksessa ei siis ole koesuorituksissa ja kokeeseen valmistautumisessa, vaan nimenomaan itsenäisen MEJÄ-harjoittelun opettelussa.
Koulutuksen osallistumismaksu: yhdistyksen jäsenet 20e, ei-jäsenet 30e. Maksutiedot saat koulutuspaikan varmistuttua.
Ilmoittautumiset heti tai viimeistään 20.4. sähköisellä lomakkeella: https://ksnoutajat.nettilomake.fi/form/17165

Date:
26 toukokuun