Ankeriasjärven treenialue

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys on sopinut alueen yksityisen maanomistajan kanssa alla olevaan karttaan vihreällä merkittyjen metsä-, pelto- ja vesialueiden käytöstä yhdistyksen jäsenten koirien treenaamiseen tilalla tarvittavaa talkooapua vastaan.

Maastot ovat yhdistyksemme käytettävissä
maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-20 välillä.

Huomaathan, että tiistaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin nämä maastot EIVÄT OLE yhdistyksemme käytettävissä!

TREENIMAASTON KÄYTTÖSÄÄNNÖT:

Treenatessa etusijalla ovat Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen järjestämät kurssit ja koulutukset. Seuraa siis yhdistyksemme nettisivuja ja Facebook-tiedotusta, niin pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista!

Autoja ei saa ajaa pelloille – pyritään muutenkin välttämään tarpeetonta heinän polkemista. Omistaja pyrkii korjaamaan pelloilta heinää heinäkuun alkupuolella. Pysäköi autosi siten, että et estä muiden liikkumista alueella.

Alueella treenatessa saa käyttää koirapillejä sekä kohtuullisessa määrin damilaunchereita ja starttipistooleita.

Huomioi myös alueella liikkuvat ratsastajat – treenaaja väistää aina hevosia! Huomioi myös omistajien laumanvartijakoirat treenialueella liikkuessasi.

Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen aiheuttaa koirankoulutuskiellon alueella.

Lisätiedot: KSN hallitus sekä Timo Korvola

Ankeriasjärven treenialue:

Ankeriasjärven treenialue

Ajo-ohje Ankeriasjärven treenialueelle:

Laukaantieltä (637) käänny Scanian kohdalla kohti Polleparkkia/Äijäparkkia ja sorakuopan kohdalta radan vartta kulkevalle hiekkatielle. Pysäköi autosi siten, että et estä muiden liikkumista kapealla tiellä.

Ajo-ohje Ankeriasjärven treenialueelle: Laukaantieltä (637) käänny Scanian kohdalla kohti Polleparkkia/Äijäparkkia ja sorakuopan kohdalta radan vartta kulkevalle hiekkatielle. Pysäköi autosi siten, että et estä muiden liikkumista kapealla tiellä.