Ampumapäivä KSA haulikkoradalla 21.4.2024

Ampumapäivää varten on varattu rata 2, skeet/trap.

Ampua voi omalla aseella ja patruunoilla tai haulikon puuttuessa voit ampua paikalta saatavalla laina-aseella ja patruunat sisältyvät tarvittaessa kierroksen hintaan. Ammunnanvalvojana toimii Timo Halme, joka neuvoo pyydettäessä (tai pyytämättä), joten tervetuloa kaikki mukaan oli sitä kokemusta tai ei. Kuulosuojaimet ja suojalasit ovat pakolliset varusteet ammuttaessa. Omat sellaiset suositeltavin, radalta saa lainaan jos ei itsellä satu olemaan.

Vierasampujan kierroslipun hinta 6,50eur, patruunat sisältävä kierros 16,5eur. Kierros sisältää 25 kiekkoa. Maksaa voi käteisellä, kortilla ja liikuntaeduilla, kortti suositeltavin.

Kokoontuminen klo 11 Ampujien majan pihassa, Ampumaradantie 14, Leppävesi, josta matkaa jatketaan yhdessä haulikkoradalle. Aloitetaan turvallisuusinfolla, kierroslippujen myynnillä ja tarvittaessa haulikkoammunnan perusteiden esittelyllä. Kioskilla mahdollisuus ostaa myös kahvia ja virvokkeita. Ampuminen voidaan aloittaa klo 12 ja lopetettava viimeistään klo 16.

Mahdollisuus myös totuttaa koiraa laukauksiin, mutta huomioi että laukauksia voi kuulua tiuhaan tahtiin, koska ympärillä on muitakin haulikko-, pistooli- ja kivääriratoja.

Ilmoittautuminen 15.4.2024 mennessä nettilomakkeella. Lisätietoja antaa Timo Halme p. 050-5659589, nome@ksnoutajakoirayhdistys.net

HUOM! Tapahtuma järjestetään kelivarauksella. Tarkastetaan sääennuste ja infot tilanteesta osallistujille sähköpostiin 19.4. illan aikana.