Tuomisen Katin koulutus 6.-7.4.2019

Tervetuloa Keski-Suomen noutajakoirayhdistyksen järjestämään nome koulutukseen matkailutila Surkeenjärvelle!

Molemmille päiville otetaan 6 koirakkoa aamupäivälle ja 6 koirakkoa iltapäivälle. Koirakot jaetaan tasoryhmiin.
Koulutuksen hinta on yhdistyksen jäsenille 50e/päivä/koirakko sis.lounaan.
Ei jäsenille hinta 60e/päivä/koirakko sis.lounaan.
Kuunteluoppilaat 20e/päivä sis. lounaan.
Tilalla on mahdollisuus yöpymiseen kahden tai useamman hengen huoneissa 35e yö (sis.aamupalan). Koirat saa ottaa mukaan huoneisiin.

Laita ilmoittautumiseen yhteystietosi, koiran taso, kummalle päivälle olisit tulossa (vai molemmille), oletko jäämässä yöksi sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Ilmoittutumiset: katjakaipio(at)hotmail.com 15.3 mennessä. Maksu ohjeet saat paikan varmistuttua.
Jos kysyttävää koulutuksesta niin kysymyksiä voi laittaa säpö osoitteeseen sekä soittaa tai tekstata numeroon 0505969998 (Katja).

Katin toimintaan voit käydä tutustumassa hänen nettisivuillaan www.katinkoirakoulu.com Löydät Katin myös facebookista!