TOKO-toimikunta tiedottaa 4/2014

Keski-Suomen Noutajayhdistyksen TOKO-toimikunta järjestää keväisin ja syksyisin tottelevaisuuskursseja yhdistyksen jäsenille. Keväällä järjestetään pentukurssi sekä kaksi TOKO-kurssia (aloittelevat ja kilpailevat / kisoihin tähtäävät). Myös perustottelevaisuuskoulutukset jatkuvat huhtikuun puolivälissä. Perustottelevaisuuden koulutuskerroille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tänä vuonna koulutuspaikka siirtyy Aholaidasta Palokkaan entisen Tyyppälän koulun liikuntakentälle.

TOKO-toimikunta järjestää myös muitakin kivoja ja opettavaisia juttuja. Tänä talvena ovat yhdistysläiset pääseet treenaamaan TOKOa sisätiloissa Jatin hallissa. Ensi talvena perinnettä tullaan jatkamaan. Loppuvuodesta on tarkoitus järjestää virallinen TOKO-koe sekä TOKO-valmennuspäivä lämpimässä hallissa. TOKO-kokeessa ratkotaan yhdistyksen mestaruus.

Uudet jäsenet ovat toimikuntaan tervetulleita! Myös uusia satunnaisia koulutusohjaajia kursseille etsitään. Jos innostusta löytyy, niin ota rohkeasti yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan (toko@ksnoutajakoirayhdistys.net). Muita opettamalla oppii itsekin valtavasti!

TOKO-toimikunta on mukana myös valtakunnallisessa noutajapäivässä la 26.4. Toimikunta järjestää TOKO-näytöksen, jossa yleisö pääsee näkemään erilaisia TOKO-liikkeitä ja seuraamaan miten liikkeet suoritetaan tottelevaisuuskokeissa. Tervetuloa katsomaan!

Tottelevaisuuskurssien sisällöstä ja ilmoittautumisohjeista tullaan kertomaan yhdistysen nettisivuilla sekä Facebook-sivuilla.