Tapahtumakalenteri

maalis
Peruskoulutusta Haukkuvaarassa / hallinta @ Haukkuvaara
maalis 7 @ 15:00 – 16:00

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen vepetoimikunta järjestää keväällä 2021 perustottelevaisuuskoulutusta Haukkuvaaran hallissa (Valmetintie 11, 40420 Jyskä).

Koulutustila jaetaan kahteen osaan, ja samaan aikaan on tarjolla koulutusta pennuille alle 6kk sekä aikuisille koirille. Yhteen ryhmään mahtuu 4 koirakkoa. Koulutusten pääpaino on perustottelevaisuudessa, mutta myös lajikohtaisia treenikertoja on tarjolla.

Yhden koulutuskerran hinta on 5 €, maksu käteisellä paikan päällä. Osallistua voit yhdelle tai useammalle harjoituskerralle. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse Niinalle osoitteeseen Parviainen_niina@outlook.com.

Pidätämme oikeuden kurssimuutoksiin. Seuraamme koronatilannetta ja sen mahdollisesti mukanaan tuomia rajoituksia toimintaan.

Su 7.3. klo 15:00 – 16:00

• Iso kenttä: Hallinta
  • Pieni kenttä: Hallinta, pennut < 6 kk
maalis