Tapahtumakalenteri

helmi 28 @ 18:00

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: johanna.lehto90@gmail.com

maalis 10 @ 14:00 – 15:00

Koulutukset ovat jäsenille ilmaisia ja niihin saa tulla kaiken tasoiset koirat, koska harjoitukset tehdään koiran oman koulutustason mukaan. Harjoitukset sisältävät koiran perushallintaa ja häiriötreeniä.

Talvipäivä Laukaassa !!
maalis 17 @ 11:00

Luvassa mukavaa puuhaa sekä koirille että ohjaajille, kahvittelua, makkaranpaistoa sekä tietenkin tutustumista ja yhdessä oloa. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet tulossa lähiaikoina!

maalis 24 @ 14:00 – 15:00

huhti
la
Tuomisen Katin koulutus Surkeejärvellä @ Matkailukeskus Surkeejärvi
huhti 6 – huhti 7 Koko päivä

Ilmoittutumiset: katjakaipio(at)hotmail.com 15.3 mennessä.
Ilmoittautumiseen yhteystietosi, koiran taso, kummalle päivälle olisit tulossa, oletko jäämässä yöksi sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Maksu ohjeet saat paikan varmistuttua.

Jos kysyttävää koulutuksesta niin kysymyksiä voi laittaa säpö osoitteeseen sekä soittaa tai tekstata numeroon 0505969998 (Katja).

huhti
huhti 7 @ 14:00 – 15:00