Match Show ja möllitoko

Yhteystiedot:
Sanna Lahtinen
040 731 0831

Keskiviikkona 3.9.2014 järjestetään Keski-Suomen Noutajakoirayhdistyksen Match show ja möllitoko.

Tapahtuma järjestetään Keskisuomalaisen parkkipaikalla (os. Aholaidantie 3, Jyväskylä).

Ilmoittautuminen alkaa klo 17:00, arvostelu alkaa klo 18:00.

Osallistumismaksu 5eur/koira.

Match show:n luokat: Lapsi&koira, pienet pennut, isot pennut, pienet aikuiset ja isot aikuiset

Möllitokon luokat: mölliluokka (helpotetut säännöt) ja alokasluokka

Rokotustodistukset mukaan.

Tervetuloa!

Tapahtumassa paikalla Foreverin jälleenmyyjä sekä Noutajakoirayhdistyksen tarvikemyynti.

Palkintoja ovat lahjoittaneet muun muassa: Plantagen, Agrimarket, Panda, Rahulan Rehu, Töminätassut, Forever, KiiltoClean, Kirjapaino Kari, Musti ja Mirri
agrimarket (2)forever-logokiiloclean-logopanda (1)plantagen (2)RahulanRehu2kariteam_logo
Musti_ja_Mirri_kaksirivinen_RGBnettikayttoon

2 vastausta artikkeliin ”Match Show ja möllitoko”

1. Voiko 4 kuukautta ja 4 päivää vanha pentu osallistua? Toinen penturokotus annetaan vielä tämän kuun puolella eli rokotuksen annosta olisi pari päivää vajaa 2 viikkoa mätsäripäivänä. Kyseessä kultaisennoutajanpentu ja haluaisin tulla koiran kera vähän tutustumaan muutenkin yhdistyksen toimintaan.

1. Hei, noudatamme tapahtumassa Kennelliiton rokotusmääräyksiä eli tapahtumaan osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset voimassa ja pennuilla tämä tarkoittaa sitä, että toisista rokotuksista tulee olla kulunut vähintään 14 vuorokautta. Raja kun on johonkin vedettävä niin noudatamme Kennelliiton yleistä linjaa. Kyseessä on myös näiden pentukoirien turvallisuus/terveys. Tule ihmeessä kuitenkin itse paikalle katselemaan ja kyselemään yhdistyksen toiminnasta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.