Puheenjohtajan pulinat

Hei!

Edessäsi on historian ensimmäiset sähköiset puheenjohtajan pulinat, jotka ovat myös itselleni ensimmäiset lajiaan.

Yhdistyksen 31. toimintavuosi on lähtenyt jo aktiivisesti käyntiin. Olimme mukana järjestämässä Jyväskylän kansainvälistä koiranäyttelyä helmikuussa, kevätkokouksessa palkittiin viime vuoden menestyneitä koiria, VEPE-toimikunta järjesti luennon ja monipuolinen koulutus- ja treenitoimintakin on pikkuhiljaa starttaamassa. Ja ennen kaikkea kevät tekee oikein tosissaan tuloaan. Kohta pääsemme siis aloittamaan treenikauden oikein kunnolla lajissa kuin lajissa.

Kaipaamme aktiiviseen yhdistystoimintaan aina uusia innokkaita tekijöitä ja jo pienelläkin omalla panostuksella voit auttaa meitä kohti parempaa yhdistystoimintaa.

Tapahtumakalenterista löydät tulevia tapahtumia ja niiden vastuuhenkilöitä. Mikäli sinua kiinnostaa talkoilla ko. tapahtumassa, ota vain reippaasti yhteyttä vastuuhenkilöön. Tai jos sinulla on intoa ruveta vaikka kouluttajaksi, ota yhteyttä lajin toimikunnan vetäjään. Lähtemällä mukaan yhdistystoimintaan saat varmasti paljon uusia koirahenkisiä kavereita! Jokainen meistä on joskus ollut se ensikertalainen.

Toivomme myös, että te yhdistyksemme jäsenet tuotte toiveitanne yhdistyksen kehittämiseksi. Niitä voi laittaa tulemaan minulle sähköpostilla puheenjohtaja@ksnoutajakoirayhdistys.net tai Facebookin kautta.

Oikein mukavaa kevättä,

Asta