Puheenjohtajan pulinat

Uusi vuosi tuo tullessaan niin uusia kujeita kuin vanhaa hyväksi koettua toimintaakin. Toiminnallisesti uusi vuosi starttaa perustottelevaisuusilloilla. Yhdistykseltä on kovasti toivottu takaisin näitä viikkokoulutuksia ja pyrimme vastaamaan tähän toiveeseen, ainakin näin muuten vähemmän aktiivisella koulutus- ja koekaudella. Nämä koulutukset on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille, jotka kokevat kaipaavansa lisätreeniä päivittäisissä perustottelevaisuusasioissa. Ikärajaa treeneihin ei ole, mutta rokotukset tulee olla kunnossa.

Myös koekausi starttaa nyt helmikuussa TOKO-kokeella. Muutoin koekausi keskittyy sulan maan aikaan, jolloin järjestämme niin MEJÄ-, VEPE- NOME- kuin WT-kokeitakin. Kaikkiin kokeisiin kaivataan innokkaita talkoilijoita. Talkoileminen on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan lajiin kuin lajiin ja päästä mukaan mukavaan harrastusjoukkoon. Mikäli kiinnostuit talkoilemisesta, niin ota reippaasti yhteyttä toimikuntien vetäjiin, heiltä saat lisätietoa asiasta.

Nyt on hyvä siirtyä tietokoneen äärestä nauttimaan ulos kauniista kevätpäivistä. Vetäistä vaikka sukset jalkaan tai potkuri alle ja suunnata koiran kanssa jäälle. Muistakaan kuitenkin varoa heikkoja jäitä!

Oikein mukavaa kevättä ja kesän odottelua kaikille!

Asta