Vuoden koira -kilpailun säännöt

Yleiset säännöt

Palkinnoista kisaavien koirien tulee olla rekisteröityjä noutajia, joiden omistajat asuvat Keski-Suomen Kennelpiirin alueella ja ovat Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n jäseniä. Palkintoja on kunkin halukkaan itse anottava sähköisiä lomakkeita käyttäen. Lomakkeessa ilmoitetaan vain ne tulokset, joilla ko. palkintoa haetaan. Jos koiran tiedot eivät ole vielä ajan tasalla Koiranet-tietokannassa, lähetä kopiot koe- ja näyttelypöytäkirjoista hakemusten vastaanottajalle (ohjeet alempana kohdassa Hakemusten lähettäminen). Muista lisätä liitteisiin myös hakijan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Palkinnot luovutetaan voittajille yhdistyksen vuosikokouksessa. Kiertopalkinnon mukana saatavaan kansioon tulee kirjoittaa pieni kertomus voittaneesta koirasta ja liittää kuva, jossa mieluiten on sekä koira että ohjaaja. Kiertopalkinto ja kansio on palautettava seuraavaan vuosikokoukseen.

Yhdistys voi vuosittain tarkentaa sääntöjä. Palkintoa ei lähetetä voittajalle jälkikäteen. Palkinto on noudettava mieluiten henkilökohtaisesti tai edustajan välityksellä.

Lajikohtaiset säännöt

Vuoden NOME-koira

Vuoden NOME-tulokas

WT-pistesieppari

Vuoden näyttelykoira

Vuoden näyttelypentu

Vuoden näyttelyveteraani

Vuoden MEJÄ-tulokas

Vuoden MEJÄ-koira

Vuoden TOKO-tulokas

Vuoden TOKO-koira

Vuoden PK-koira

Vuoden Agility-koira

Vuoden Aktiivipari

Vuoden VEPE-koira

Vuoden VEPE-tulokas

Hakemusten lähettäminen

Hakemukset Vuoden Koira 2022 -kilpailuun tulee toimittaa viimeistään 1.3.2023:

Jos koiran tiedot eivät ole ajan tasalla tietokannassa, lähetä kopiot koe- ja näyttelypöytäkirjoista.